Att beställa online - hur beställer man?

Att beställa online är ett mycket smidigt sätt för dig som vill få tag i varor utan att behöva uppsöka en fysisk butik. På hemsidan ser du alla produkter som finns tillgängliga och kan fylla i antalet du vill beställa av dem. Slipp oro över att inte ha tillgång till dina mediciner – vi ser till att leverera den till dig efter att förhandsordern har blivit lagd! 

Beställningarna sker alltid med största diskretion, och vi försäkrar dig om att vi är måna om din integritet. Av den anledningen är det inte möjligt att göra beställningar över telefon, utan de måste göras på webbshoppen där informationen som skickas är krypterad. Du kommer dock vara nödgad att uppge ett telefonnummer i samband med att beställningen görs, på grund av att vi kan vara tvungna att komma i kontakt med dig gällande frågor eller underrättas om saker som rör reservationen.

Din beställning bör alltid ske i enighet med den behandling du och din onlinedoktor har kommit överens om. I händelse av att vi upptäcker att ordern innehåller betydligt större mängder läkemedel jämfört med det som har ordinerats till dig kan läkaren komma att antingen omordinera mängden alternativt så kan den behöva anpassas efter den tilltänkta mängden. Det är avhängigt din säkerhet. Vissa behandlingar har visat sig att förhöjd dosering eller större mängder inte frambringar bättre resultat, utan enbart påverkar kroppen negativt då den bland annat kan få stegrad tolerans mot det verksamma ämnet. Det kan också vara så att större doser åstadkommer exakt samma effekt som lägre doseringar och därmed blir onödigt för dig att vaska pengar till ingen större nytta. 

När du har lagt beställningen har du alltid rätt att annulera denna – fram tills att den har blivit behandlad och ivägskickad till något av apoteken som är anslutna till oss. Om den redan har hunnits sändas iväg är det för sent att ångra sig och du kommer bli debiterad för detta. Såvida paketet har nått apoteket men ännu inte skickats till dig har du möjlighet att göra en avbeställning, mot en administrationskostnad som du får bekosta själv. Om reservationen har skickats till dig redan kan du dock inte avbryta detta och det är inte längre möjligt att göra en annulering av paketet. Vår kundtjänst finns tillgänglig om du är vill veta vad som gäller för just dig eller vill ha mer upplysningar angående detta.

Som tidigare nämnts skickas förhandsbeställningen inledningsvis till en ansluten farmaceutisk inrättning. Detta kan vara flera olika butiker, bland annat sådana som bedriver försäljning receptfria läkemedel, hälsokost och skönhetsartiklar – men också de som avyttrar receptbelagda medicinalvaror och andra typer av medicinska produkter. 

Vi ser till att alltid hålla vårt sortiment uppdaterat och gediget – och tar gladeligen emot tips från dig om du önskar att vi tar in något preparat till vårt lager. Trots allt är kundernas önskemål en fundamental del i att få verksamheten att fungera optimalt, så tveka inte att höra av dig med dina idéer! 

Alla apoteksvaror vi saluför är äkta märkesmediciner som kommer från officiella producenter. Vi har lagt ner mycket slit och möda på att få en så fungerande affärsverksamhet som bara går, och vi är säkra på att det finns ett behov av detta hos flera privatpersoner. Våra produkter levereras alltid i originalförpackningar för att göra det möjligt att spåra läkemedlena. Det vi säljer är alltid äkta till hundra procent. 

Att märket varierar grundas i att det finns flera olika produktstillverkare av samma läkemedelstyp och vi skickar det som finns tillgängligt på vår lager för att du ska få det du beställt så fort som möjligt.

Mitt konto

 

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!