Om oss 

Välkommen hit till oss! Vi är glada att du har hittat hit!

Här hittar du en alldeles unik platform när det kommer till din hälsa, och din möjlighet att ta väl hand om den. Vi tror på människors självbestämmanderätt och tycker det är viktigt att varje individ själv får möjlighet att fatta beslut om vilken omvårdnad som behövs.

Historiskt har vårdsektorn varit kopplad till en särskild plats, såsom sjukhus och vårdcentraler. Oavsett om du har åkt dit eller fått hembesök av läkare så har det förmodligen inneburit en längre process att få det stöd du behövt. Det kan till exempel handlar att utbildad vårdpersonal inte finns till ditt förfogande eller att läkartiderna varit få och sällsynta, vilket lett till att du fått vänta längre än du hade önskat. Trots att vårdgarantin i Sverige har funnits i flera år är det aldrig någon säkerhet att den följs eller att du får den vårdbehandling du behöver inom denna tidsram. 

Utöver väntetider inför läkarbesöket kan det även dröja ytterligare en tidsperiod innan din fullständiga symptombild faktiskt blir identifierade och du kan bli diagnosticerad. Även detta innebär fördröjning inför eventuell behandling. Därtill finns det sällan någon garanti för att behandlingen ger de önskade resultaten, utan kan komma att innebära att du behöver träffa läkaren vid upprepade tillfällen och testa på flera olika behandlingsmetoder. 

En annan sak som kan innebära att du fortsätter gå obehandlad trots att du har träffat en läkare är att du får recept på ett läkemedel som inte finns tillgängligt hos Apoteken. Det kan handla om att det är tillfälligt slut i lagret, att det inte finns tillgängligt hos leverantören eller att det helt har slutat att tillverkas. Vilken orsaken än är så är det du som person som drabbas av detta.

På senare tid har det blivit alltmer populärt med appar och hemsidor där du kan få stöttning för dina besvär på en gång. Det är ett sätt som är effektivt och diskret, och för många kan det kännas skönt att inte behöva träffa en läkare i en klinisk miljö, utan istället kan ha en dialog med denne omedelbart över hemsidan eller telefonen. Apparna som har skapats har, framför allt vid mildare besvär, hjälpt många. Du slipper väntetider och får träffa en internetbaserad doktor. Det må finnas flera aktörer som erbjuder dessa tjänster, och vi är en av de som alltid utlovar hög kvalitet.

Vi tror på snabbhet, bekvämlighet och trygghet. Av det skälet finns vi och våra tjänster tillgängliga dag som natt, alla dagar i veckan. Slipp oro över att behöva pricka rätt på snäva telefontider eller vara rädd för otillgänglighet under röda dagar. Vi förstår hur viktigt det är att få den vårdnad man är i behov av, när den behövs, och därför kommer vi alltid finnas där för dig.

Här slipper du mellanhänder och du befrias från de byråkratiska stegen där vårdprocessen har fragmenterats upp. Istället har vi samlat allt du eftertraktar på en och samma plats: Här kan du kommunicera direkt med EU-läkare, du får informationsresurser, kan ta del av våra kunskaper och dessutom beställa dina medicin utan omvägar från oss. 

Det är en makalös utveckling som pågår, och vi är stolta över att vara en del av den! Och vi är också mycket stolta över att kunna ge dig möjligheten att fatta dina egna beslut, gällande saker som rör sin kropp och ditt välmående. I slutet av dagen är det du som påverkas av hur du mår, och även du som har möjlighet att ta första steget i att försöka hitta en lösning på problemet och att ta kontakt med en legitimerad läkare. 

I vår verksamhet är flera EU-legitimerade läkare anställda och i vårt onlineapotek finns det en omfattande andel olika preparat. Alltid lagligt, säkert och bekvämt. Om du känner att du måste träffa en doktor, eller vill veta mer om vår verksamhet: tveka inte att höra av dig till oss! Vi gör alltid vårt bästa för att göra våra kunder nöjda och vi är säkra på att vi kommer kunna hjälpa även dig!

Mitt konto

 

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka hemsidan accepterar du att vi använder dina cookies.

Jag förstår!